10 Mayıs 2013 Cuma

**ANNE,SENİ ÇOK SEVİYORUM!..**



Anneler gününe az kaldı,son viraja girildi bile.Görsel medya da firmalar son ataklarını yapmakta.Özellikle kuyumcu sektörünün reklamları şahane,çocuklar üzerinden yapılan bu reklamlar babaları hop oturup hop kaldırmakta.Anneler ayrı bir telaştalar,pazartesi günü arkadaşlar arasındaki gündem maddesi belli,alınan hediye ile gururlanılmalı;bunun içinde hediyenin mümkün olduğu kadar pahalı olması önemli.Çocuğun onu gerçekten harçlıkları ile alabilmesi önemli değil,baba bu işi tamamlayacak kişi olarak devreye girmekte.
Önceleri Anneler Günü'nü kutlamak bu kadar tüketim amaçlı değildi.Anneler Günü annelerin hatırlanması ve bazen bir öpücük,bazen bir demet çiçekle gönüllerinin alınması bazen de harçlıkların birikimi ile alınan özel hediyelerdi.Şimdi ise gün bir tüketim çılgınlığına dönüştü ve  amacından saptı.
**Genç anneler, çocuğunuzun size bir öpücük vermesi veya seni seviyorum yazılı bir kart sizin için dünyalara değmez mi.?Bırakın eşiniz başka bir zaman size kendisi düşünerek hediye alsın,reklamların veya çevrenin zorlaması ile değil.Ve anneler çocukların sizi düşünerek yaptıkları özel şeyler,sizler için pırlantadan değerli olmalı ve bunu gururla etrafınıza göstermelisiniz.

**Çalışan gençler,bütçenize göre,anneniz için bir şeyler seçerken kesinlikle özensiz olmayın,son anda alınmış hissini yaşatmayın.Annelerin bu konularda kırılganlıkları belli.
Annenizin sevdiği,beğendiği bir şeyi almaya çalışın,kendi beğendiğinizi değil.Aldığınız hediye kişisel olmalı,evle ilgili eşya almayı düşünmeyin,ihtiyacı olsa bile beklenen özel bir hediyedir.Ve de hediyenizi verirken *seni seviyorum anneciğim* demeyi asla ve asla unutmayın.


**Anneler Günü bütün anneler için özel bir gündür.Annenizle aynı şehirde yaşıyorsanız sakın ve sakın telefonla kutlama yapmayın,sağlık dışında hiç bir mazeretin geçerli olmayacağını bilin.



** Annenizi o gün bir yerlere götürmeyi düşünüyorsanız,seçiminizde onun sevdiği, seveceği bir yer olması önceliğiniz olsun.Sizin sevdiğiniz veya çocukların istediği bir yer değil,pahalı bir yer
olması da hiç değil,bu gün onun için özeldir,sizde kendisini özel hissettirtin,hepsi bu...


                                                                                                Sevgiyle kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder