10 Ağustos 2012 Cuma

KAŞ'TA YAPILACAKLAR LİSTESİ....

Blue House
1.Blue House Restaurant'ta Fazilet hanım'ın güleryüzlü ev sahipliğinde sanki misafir gitmiş gibi ağırlanacak ve çok mutlu olacaksınız.Yediğim ızgara keçi peyniri ile levrek ızgaranın tadı hala damağımda.Kaş'ta gözlemlediğim restaurant ve kafelerin özeni ve şıklığı Blue House'ta en üst sınırda.Dekorasyonu,işli beyaz masa örtüleri ve takım peçeteleri,bardakları,ekmek sepetindeki dantel örtülerine kadar ince bir zevkin ürünü.Abartısızın fiyatları cabası.Muhakkak gitmelisiniz.                                                                                                                              
Sultan Garden
 
2.Liman içindeki Sultan Garden Restaurant'ta İbrahim ve Murat'ın güleryüzleri eşliğinde akşam keyifli bir yemek yiyebilirsiniz.Özellikle yediğim akya şiş ve kalamar dolması müthişti.Dondurmalı tatlıları çok lezzetli.Fiyatlar uygun,      Beğeniceğinize eminim.                             

Saklı Kent mola yeri
3.Ve safari dedikleri, jeeplerle yapılan tur ,sabah Üzümlü köyündeki kahvaltı ve su savaşları ile başlayan,sizi çocukluğunuza döndüren,sabahtan akşama ıslak dolaştığınız,Saklıkent kanyonunun ihtişam ve güzelliğine hayran kalacağınız,inanılmaz Patara ve Kaputaş plajlarında yüzeceğiniz süper bir tur.Sakın sıcakta işim olmaz demeyin ,çok şey kaybedersiniz.Koçlar Travel firmasının rehberleri Adnan ve Mehmet her konuda yardımcılar.
Kaputaş..
               


Üzümlü Köy üzümleri
İnanılmaz Kaputaş Plajı
4.Tekne turu şarttır şart.Önceki yazımda uzun  uzun anlatmıştım.(bak:Kaş'tan çıktık yola)
Nuri'nin yeri

Carettalar ve Patara kumsalı



5.Marinadan herzaman bulabileceğiniz teknelerden birine atın kendinizi ,doğru Liman Ağızı'na.Küçük koylarda denize girip yemek yiyebileceğiniz işletmeler var.Teknedeyken hangisine gideceğinize karar verip kaptana söyleyin.Bunlardan biri Nuri'nin Yeri.Şezloglar,hamaklar,minderler, süper bir deniz ve çeşidi bol lezzetli yemekler.

Tabii ki Kaş'ta saydığım işletmeler gibi keyfli ve güzel çok yer var,hepsi sizi bekliyor ve unutmayın burada mevsim uzun,bu güzellikleri kaçırmayın.


  Kaş'ta çok özel tekne turları için tıklayınız:http://eflatundinozor.blogspot.com/2012/08/kastan-ciktik-yola-tekne-turu.html


 



                         Sevgiyle kalın....







                                                                                       

2 yorum:

  1. bu aralar alıp başımı kaşa gidesim var içten öyle geliyor ama bu sene olmayacak galiba hadi hayırlısı : )

    YanıtlaSil