25 Aralık 2013 Çarşamba

ERKEKLER !!.. HEDİYE SEÇİMİNİZDE DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER...


Erkekler için hediye seçmek,hediye almak her zaman zordur,sorundur.Mağazaları dolaşmak veya internetten almak olsun, alınacak hediyenin ne olacağını düşünmek olsun hep problemdir.Burada bir parantez açalım:(Tabii ki istisnalar kaideyi bozmaz.)Bu işleri severek,keyifle yapan erkekleri ayrı bir yere koyalım.
Şimdi, siz erkekler için hediye seçmenin püf noktalarını yazarak yardımcı olalım:

*Kız arkadaşınıza,annenize ve sevgilinize alacağınız hediyeler asla aynı olmasın.

*Sevgilinizin şahsına ait bir hediye alın asla yılbaşı hediyesi diye mutfak eşyası veya yatak örtüsü
almayın.İlişkinizin sonu olabilir.

*Hediyenizin düşünülerek alınması lazım,kadınların bu konuda ki hassasiyetini unutmayın.
Yoldan geçerken tesadüf alınmış hissi yaratan bir hediye, maddi açıdan yüklüde olsa size
eksi olarak döner.

*Sakın ''hiç bir şey almasan da olur''veya''bir gül bile yeter''sözlerine inanarak hediye almamazlık yapmayın.Bu sözler kadınların sizi ölçmek için yaptığı küçük oyunlardır.

*Tabii ki hediyenin pahalısı,ucuzu yoktur ama kendi bütçenizin çok altında bir hediye sevgilinize değer vermediğinizi gösterebilir.Dikkat!..

*Hediyenizin paket şıklığı ve sizin sunumunuz çok önemlidir.Kadınlar böyle detaylarla çok mutlu ya da çok mutsuz olabilirler.

*Sevgiliniz için sadece çikolata veya çiçek yılbaşı hediyesi olarak kötü bir seçimdir.Unutmayın ki sevgilinize her zaman çiçek veya çikolata alabilirsiniz,halbuki yeni yıl özeldir.

*Herkesin zevki ve istekleri farklıdır,sevgilinizi iyi gözlemlemiş olmanız gerekir.Kaşmir bir kazağı bir takıya değişmeyecekler olduğu gibi bu örneğin tersi de olabilir.Pahalı bir hediye
her zaman yerini bulmayabilir.Dikkat!.

*Hediyenizi almak için zaman ayırın, karşımdaki insanı nasıl mutlu edebilirim diye düşünün ve seçimlerinizi buna göre yapın.





Sevgiyle kalın....







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder